Vuurwerk! Alvast een voorproefje…

Op meerdere plaatsen in Nederland zijn er evenementen geweest. Evenementen gesponsord of gefinancierd door bedrijven of particulieren die vuurwerk verkopen en op deze manier hun assortiment wilde laten zien aan eventuele kopers die zich onder de toeschouwers bevonden. Helaas heb ik er dit jaar geen een mee kunnen maken, maar ik zal wat foto’s laten zien van afgelopen oud&nieuw en de vuurwerkshow van vorig jaar.
Op sommige foto’s is helaas niet het hele beeld gevuld met siervuurwerk of je ziet niet de hele flits. Sommige foto’s zijn ook helaas niet erg scherp, dit komt dan ook doordat ik toen nog lerende was met het fotograferen van vuurwerk. Maar ik hoop dat mij dat vergeven kan worden en dat ik jullie door deze foto’s alvast een beetje in de stemming breng voor het komende oud&nieuw.

Ik wens jullie allemaal een gezellig, leuk en goed oud&nieuw en een voorspoedig en mooi 2014!
IMG_2860
IMG_2878
IMG_2854
IMG_2849
IMG_2846
IMG_2845
IMG_2820
IMG_2807
IMG_2798

10

One comment on "Vuurwerk! Alvast een voorproefje…"

  1. Die laatste is mooi! :D

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.