Over Nick van Rookhuijzen

| Fotograaf | Blogger | Reiziger |

Voor zolang ik mij kan herinneren heb ik mijn hele leven lang al gereisd. Eerst met mijn ouders en later met vrienden of voor mijn toenmalige bijbaan. Tijdens deze reizen heb ik vele mooie momenten mogen meemaken. Prachtige herinneringen, echter nooit vastgelegd! Nu als freelance fotograaf zijnde, probeer ik deze momenten alsnog op de gevoelige plaat te leggen. Mijn motto? Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Naast fotograferen ben ik ook druk bezig met het ontwikkelen in de richting van video. Neem vooral een kijkje op mijn YouTube kanaal. Deze video’s, gemaakt tijdens mijn vele (trein)reizen, maak ik vooral voor mijn blog Reizen-met-de-trein.nl.

Meer willen weten? Neem dan even contact met mij op!

Verder ben ik nog te volgen op:

Facebook, Instagram, Youtube & LinkedIn