Over Nick van Rookhuijzen

nick-gewoon-gouds

| Fotograaf | Blogger | Reiziger |

Als hele jonge reiziger ben ik altijd al bezig geweest om mijn reizen bij te houden, helaas had ik nog geen eigen camera om foto’s te kunnen maken en een blog had ik nog nooit van gehoord. Vanaf het moment dat ik reizen echt leuk begon te vinden, schreef ik het wel eens ergens op of sloeg het gewoon op als herinnering. Nu zijn we zoveel jaar verder en was het voor mij tijd om alles ook vast te gaan leggen.

Nadat ik mijn eerste camera kreeg, was niks veilig voor mij. Alles wat ik interessant vond (en dat is heel wat), moest op de foto. Mede hierdoor heb ik mij zo sterk kunnen ontwikkelen in fotografie dat ik kan zeggen, dat ik ver ben gekomen, zonder ook maar een gerichte opleiding te volgen. Ik ben dan ook iemand die graag alles zelf uitzoekt en dat is met fotografie zeer goed gelukt. Ik ben nu sinds een paar jaar actief als freelance fotograaf en deze website is dan ook mijn portfolio. Het aantal bezoekers op mijn website steeg, maar ik wilde iets nieuws. Ik wilde meer kunnen delen. Zodoende ben ik dus ook een blog gestart. Ik heb mijn website er aardig voor moeten verbouwen, maar ik ben tevreden met het resultaat. Deze website is dus niet alleen mijn portfolio, maar ook mijn blog.

Je zou dus kunnen zeggen dat ik een reizende, maar ook een bloggende fotograaf ben. Helaas staat het reizen momenteel op een laag pitje, maar om mijn blog en portfolio up-to-date te houden hou ik veel evenementen hier in Nederland in de gaten. Ik hoop dat je, net als ik, kan genieten van de foto’s en de blog hier op mijn website en mocht je meer willen weten over Nick van Rookhuijzen, neem gerust contact met mijn op.

Verder ben ik nog te volgen op:

Facebook: Nick van Rookhuijzen Photography
Twitter, Pinterest, Instagram,
LinkedIn, Google+, Flickr

Follow on Bloglovin

BlogSociety