De nieuwe app van Skiinfo

Elk jaar weer was ik op internet op zoek naar mijn wintersport bestemming van dat jaar en dan zocht ik naar de sneeuwhoogtes, de weersvoorspellingen en ik bekeek veel webcams. Het leuke hieraan was natuurlijk dat je al helemaal enthousiast kon worden (of niet) over de wintersport voor dat jaar. Het nadeel eraan was toch wel dat het altijd even duurde voor je alle info gevonden had. En dan waren er ook vaak problemen zoals kapotte webcams, de websites niet up-to-date of de websites deden het gewoonweg niet. Uiteindelijk zocht ik er niet meer naar en zag ik het uiteindelijk op de bestemming wel. Al was dit wel erg lastig, want je kon je toch niet 100% goed voorbereiden op je vakantie. Komt jouw dit ook zo bekend voor? Dan heb ik voor jouw de juiste oplossing… De nieuwe app van Skiinfo.

Er bestaat tegenwoordig een geweldige app van Skiinfo. De Skiinfo Sneeuwhoogte en Ski App is ondertussen één van de meest gedownloade wintersport app ter wereld. Waarom? Dat is eigenlijk heel erg simpel. Als ik even terugga naar bovengenoemde problemen, dan kan ik je zeggen dat je er geen last meer van zal hebben. Deze app geeft je niet alleen de juiste sneeuwhoogtes, het weer en prachtige webcambeelden. Het geeft ook gehele pistekaarten weer, de sneeuwgeschiedenis en wanneer de laatste sneeuw is gevallen. Daarnaast zijn er nog wat leuke extra’s die de app zeker de moeite waard maken. Je kan je namelijk kosteloos aanmelden voor snow alerts van jouw favoriete skigebieden en zijn er veel snow reports te vinden waarin je reacties en skitips van andere wintersporters kan teruglezen.

Ook kan je op het moment dat jij op wintersport bent, foto’s en ski-ervaringen delen. Wat natuurlijk als voordeel heeft dat andere wintersporters, die nog komen of er al zijn, kunnen genieten van jouw foto’s en misschien ook jouw tips en.of ervaringen kunnen opvolgen. Dit geldt natuurlijk ook andersom, zodat jij net die ene tip krijgt over die heerlijke rustige piste en dat je daar heerlijk tot rust kan komen tijdens je wintersport vakantie. Ik heb zelf al veel gebruik gemaakt van deze app, aangezien ik zelf ook een fervent wintersporter ben. Deze app is gewoon te downloaden in de Itunes store en de Google play store en kost je helemaal niks.

Meer info over deze app vind je hier en hier. Twee berichten op de website van skiinfo.nl .

skii9nfo 1

Zoals de Skiinfo app eruit ziet op de telefoon!

Uitgelichte foto is gemaakt door: Edward Simpson

Dit bericht werd in samenwerking geschreven met skiinfo.nl .

00

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.